معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز دستاوردهای حوزه تحقیقات و فناوری و ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی تبریز را درکشور مثال زدنی عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر پرویز شهابی ضمن خیرمقدم به مدعوین و تسلیت شهادت شهدای خدمت از جمله رئیس جمهور محترم و حامی کودکان غزه، امام جمعه و استادار محبوب آذربایجانشرقی گفت: امسال سال جهش تولیدی با مشارکت مردم است و حضرت آقا فرمودند: کلید حل مشکلات اقتصادی کشور تولید است و کلید جهش تولید با مشارکت مردم اعم از عامه مردم، اساتید و دانشجویان عزیز می باشند.
وی به افزایش تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی اشاره کرد و گفت: با افزایش تعداد این عزیزان شاهد افزایش دستاوردهای بسیار چشمگیری در سطح کشور و بین المللی بودیم که همه حاصل اتحاد وهمدلی مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه بوده است.
وی با اشاره به کسب جایگاه نخست دانشگاه در رتبه بندی تایمز در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور، کسب سه عنوان رتبه اولی توسط مراکز تحقیقاتی و سه عنوان بیشترین رشد توسط سه مرکز تحقیقات دیگر و همچنین رتبه برتر کشوری در حوزه مجلات توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بیست ونهمین جشنواره رازی امسال ، افزود: جایگاه بینالمللی و ملی دانشگاه علوم پزشکی تبریز روند روبه رشدی دارد و همچنین دانشمندان یک درصد برتر دانشگاه به تعداد 28 مورد رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: با بازآرایی پژوهشکده ها در حال حاضر سه پژوهشکده مصوب در وزارت داریم و سه مورد دیگر که مدارکشان ارسال شده و درحال تصویب می باشد،.بزرگترین پژوهشگاه خاورمیانه با دو برج 9 طبقه در مجموعه پژهشگاه ربع رشیدی با 32 هزار متر مربع مساحت 37% پیشرفت دارد.
وی در ادامه گفت: اقدامات شاخص انجام یافته در معاونت تحقیقات و فناوری وجود دارد از جمله: راه اندازی بیوبانک مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اقدامات اولیه تاسیس آزمایشگاه پیش بالینی، راه اندازی اولین ایستگاه تحقیقاتی در شهرستان خدا آفرین، برگزاری رویداد های فناورانه دانشجویی و عقد تفاهم نامه با دانشگاه ایغدیر ترکیه و تعدادی هم برنامه ریزی شده است.
شهابی افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز با برنامه ریزی های هدفمند در سال 1403، به دنبال افزایش شاخص های ارتباط با صنعت در این دانشگاه می باشد و با مقایسه تعداد شرکت های دانش بنیان (مستقر) در حوزه سلامت و شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری از سال های 1400 تا 1402 شاهد روند روبه رشد آن بوده و همچنین در مقایسه تجاری سازی و فروش محصولات از سال های 1400 تا 1402نیز رشد قابل ملاحظه ای داریم.
معاون تحقیقات و فناوری در خاتمه از کلیه شرکت کنندگان در این نشست و دکتر مهدی پور رئیس آزمایشگاه و تیمشان در خصوص برنامه ریزی و میزبانی نشست تشکر و قدردانی کرد.
گفتنی است در این نشست دبیر و مسئول امور مالی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی و اعضای شبکه از دانشگاهها، ارگانها و نهادها ی استان حضور دارند.
برای مشاهده تصاویر خبری کلیک کنید